Bøger

BØGER OM DREJNING


På denne side kan du få mere at vide om mine bøger som er lærebøger i trædrejning. Klik på bøgerne for at købe en eller flere af dem.

bog 1

Indeholder afsnit om drejebænke og værktøj, længdedrejning mee detalieret anvisning på selve drejeteknikken, tværd-rejning med huldrejning i endetræ, løse ringe og æsker med låg, drejning af skåle og sluttelig noget om materialet træ, hvor-dan man opbevarer og klargøre det.

Bog 2

Har som hovedtema udbygning af teknik og ide fra den første bog. Hvor den bog lagde vægt på, at arbejdet skulle kunne udføres med så midle som muligt, tager denne bog hul på det lidt mere kost-bare. Således er der et stort afsnit om at tørre træet, om overflade-behandling af træet sam omtaler de snedkerimaskiner, som kan supplere drejebænken på trædrejerens værk-sted. Lige som den første bog er der her en række konkrete anvisninger på drejede eksempler, der hver for sig illustrere en ny teknik.

Bog 3

Er fortsat under udarbejdelse.


-Per

INSTRUKTION BØGER


Bøger om drejning


Om Lærebog i rædrejning 1-3 + DVD.

 

Bøgerne er lærebøger. På en meget jordnær måde føres læseren gennem trædrejninges kringelkroge. Sproget er nærværende og klart, og alle eknikker er rigt illustreret med farvefoto. Det er meningen at bøgerne skal være hånd-bøger der kan tages med på værkstedet. Dervor fremstår de med spiralryg og er trykt på svært papir, der er overfladebehandlet så de kan tåle værkstedets ofte hårde medfart.

Bøgerne kan nemt købes via min anden hjemmeside froholdt.dk